Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın vakaları birgeniş mimarida en kesif kontralaşılan ve önemli tehlikelere tarik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın ve müstacel perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu dizi bazı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Yukarıda arz kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak Yangın Merdiveni Kapısı belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen yürekeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Taliıcı gereç bâtınermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Report this wiki page